top of page

Jeugdtoernooi 3 maartOp zondag 3 maart organiseren wij een jeugdtoernooi in de van Hoogendorphal in combinatie met een aantal workshops voor geïnteresseerden, bijvoorbeeld trainers en ouders die meer willen leren over floorball.

Workshop training geven (12:00 - 13:00)

Geeft je al floorballtraining of lijkt het je leuk om training te gaan geven? Op 3 maart geeft Mario Blom (floorball trainer en gymleraar) een stoomcursus. Deze workshop geeft je handvatten in de praktijk waardoor je met meer vertrouwen de trainingen kan doen. Hoe houd ik orde? Hoe zorg ik dat een training veilig verloopt? Wat zijn leuke oefeningen en spelletjes? En hoe blijf ik de kinderen uitdagen? Kom dan naar deze workshop waarin zowel theorie als praktijk aan bod komen!

Workshop scheidsrechter (13:00 - 14:00)

"Hey Scheids, dat zie je toch wel?!" Totdat je opeens zelf een keer moet scheidsen, dan is het toch best lastig... Internationaal scheidsrechter Johan Kruseman (heeft zelfs een keer op het WK floorball gefloten) geeft een korte workshop waarin ij de basis van het scheidsen van een floorballwedstrijd uitlegt. Hij gaat kort in op de regels maar heeft ook aandacht voor hoe je het beste overkomt, waardoor je met meer zelfvertrouwen en plezier het veld in gaat. De workshop heeft een theoretisch deel en een praktisch deel waarbij deelnemers kunnen fluiten onder begeleiding.

Jeugdtoernooi

Het jeugdtoernooi begint om 14:00. Lijkt het je leuk om mee te doen maar zit je nog niet bij de vereniging? Geen probleem! Dit toernooi is een super mogelijkheid om een keer te komen proberen, alleen of met je vriendjes/vriendinnetjes. Materiaal kunnen we altijd regelen als je dat nog niet zelf hebt.

Geïnteresseerd in een van de workshops of om mee te doen aan het jeugdtoernooi? Stuur een mailtje naar floorballamsterdam@gmail.com


56 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page