top of page

Contributie

De contributie voor het seizoen 2023/2024 is vastgesteld op 250 euro voor een heel seizoen, en 135 euro voor een half seizoen (vanaf januari). Als je in een van de tussenliggende maanden lid wordt, betaal je nog steeds de bovenstaande bedragen, we hebben geen maandelijkse contributie. 

 

De contributie is inclusief alle bedragen die aan de Nederlandse Floorball & Unihockey Bond betaald moeten worden om lid te zijn van de vereniging, en om in de competitie te kunnen spelen. Op die manier is er geen extra financiële drempel als je in de competitie wil meedoen. De contributie is exclusief individueel materiaal, zoals stick, schoenen, sportbril of wedstrijdtenue.


Nadat je je hebt aangemeld bij de vereniging, krijg je een e-mail met verdere instructies om te betalen.

Jeugdfonds Sport Amsterdam

Als FB agents zijn we aangesloten bij het Jeugdfonds Sport in Amsterdam. Dit fonds betaalt de contributie van de vereniging voor kinderen uit gezinnen die het financieel minder ruim hebben. Ook is er een beperkte bijdrage mogelijk voor sportmateriaal. Alle informatie en de voorwaarden om in aanmerking te komen voor het jeugdsportfonds is te vinden op:

 

https://jeugdfondssportencultuur.nl/fondsen/amsterdam-sport/ 

 

Het is bij ons altijd mogelijk om drie gratis proeflessen te volgen voordat je besluit om lid te worden van de vereniging. 

bottom of page